Uncaught event: error.badfetch.http.500 on REST module

Questions and answers about Plum Fuse+

Moderators: admin, support

  • Author
  • Message
Offline

JeffH

  • Posts: 2
  • Joined: Thu Dec 06, 2018 12:14 pm

Uncaught event: error.badfetch.http.500 on REST module

PostThu Dec 20, 2018 11:00 am

We have a Fuse+ application that we've deployed to multiple numbers.

We have one deployment for our "production" numbers (which are all in a PCI environment).

We have another deployment for our "test" numbers (which are not in a PCI environment).

The application (and REST modules) in our "production" deployment all work just fine.

However, when a REST module calls out from one of our "test" numbers, we immediately get the error:

Uncaught event: error.badfetch.http.500

We've verified that the calls are not reaching our web-service, so the 500 error is not coming from our service.

Any tips on how to debug?
Offline

support

  • Posts: 3628
  • Joined: Mon Jun 02, 2003 3:47 pm
  • Location: Boston, MA

Re: Uncaught event: error.badfetch.http.500 on REST module

PostThu Dec 20, 2018 4:31 pm

Hello,

In order to find more about what is going on when an error occurs for a REST module, we recommend utilizing shadow variables. Please refer to this documentation: https://www.plumvoice.com/docs/fuse/shadow_variables. In short, adding a ‘$’ symbol to the end of a variable, and in this case, name$.error would be most beneficial.

Please let us know if you have any further questions.

Regards,
Plum Support

Return to Plum Fuse+ Q&A

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron