Move transmitter location on module

Questions and answers about Plum Fuse+

Moderators: admin, support

  • Author
  • Message
Offline

jschmidt

  • Posts: 2
  • Joined: Tue Feb 19, 2019 10:11 pm

Move transmitter location on module

PostTue Feb 19, 2019 10:22 pm

Hi,

I have done a bit of searching and I can't seem to find an answer but if I missed it please point me to it.

I have the pre-built application for making a payment and I can see that some how the location of the transmitter (dot used to connect modules) on a compare module was moved from the right side of the module to left. I cannot figure out how to do this but it would make my call flow a lot more readable if I was able to move it.

Many thanks in advance.
Offline

support

  • Posts: 3627
  • Joined: Mon Jun 02, 2003 3:47 pm
  • Location: Boston, MA

Re: Move transmitter location on module

PostWed Feb 20, 2019 10:03 am

Hello,

You are able to move the transmitter from the right side of the module to the left (or vice versa) by double clicking on the dot. Please let us know if you have any further questions.

Regards,
Support
Offline

jschmidt

  • Posts: 2
  • Joined: Tue Feb 19, 2019 10:11 pm

Re: Move transmitter location on module

PostWed Feb 20, 2019 11:24 am

That is exactly what I needed. Thanks for the quick response.

Return to Plum Fuse+ Q&A

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron